Ωράριο λειτ: Δευ-Τριτ-Πεμ-Παρ: 9:00-14:30 & 17:30-21:00 - Τετ-Σαβ: 09:30-15:00 

ΦΙΛΤΡΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ASPIRE Minican Plus
Κατασκευαστής: ASPIRE

Τιμή: 18.00‎€

- +

Το Minican+ είναι σχεδιασμένο με τις αρχές της απλότητας και της χρηστικότητας, είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας μέταλλα σε συνδυασμό με PCTG, ένας συνδυασμός που κάνει τη συσκευή μοναδική.

Μια εξαιρετικά μικρή συσκευή με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 850mah και χωρητικότητα δεξαμενής 2ml.

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του Minican έφτασε. Οι δυνατές αποδόσεις και η χαμηλή τιμή είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι του Minican+.

Το Minican+ είναι σχεδιασμένο με τις αρχές της απλότητας και της χρηστικότητας, είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας μέταλλα σε συνδυασμό με PCTG, ένας συνδυασμός που κάνει την συσκευή μοναδική.

Μια εξαιρετικά μικρή συσκευή με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 850mah και χωρητικότητα δεξαμενής 2ml.

Η μαγνητική δεξαμενή στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια στο σώμα της συσκευής. Η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 2ml και συγκρατείται στο κύριο σώμα της συσκευής με ισχυρούς μαγνήτες για σταθερή σύνδεση και αφαίρεση της δεξαμενής.

Το Minican+ έχει σύστημα αυτόματης λειτουργίας εισπνοής για να ατμίζουμε χωρίς να πατάμε κάποιο κουμπί. Με το Auto Draw Mode η συσκευή λειτουργεί χωρίς κάποιο κουμπί, με τη βοήθεια ενός αισθητήρα που ελέγχει την πίεση του αέρα, ενεργοποιείται απλά και μόνο με την εισπνοή.

Η μαγνητική δεξαμενή Pod, παρέχει στεγανοποίηση, εύκολη εφαρμογή με τη συσκευή και απλούστερη διαδικασία αναπλήρωσης του υγρού χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές.