Ωράριο λειτ: Δευ-Τριτ-Πεμ-Παρ: 9:00-14:30 & 17:30-21:00 - Τετ-Σαβ: 09:30-15:00 

ΦΙΛΤΡΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Οι ειδικοί του ηλεκτρονικού τσιγάρου πολύ εύστοχα αναφέρουν ότι οι ατμοποιητές είναι για το άτμισμα, ό,τι είναι ο κινητήρας για το αυτοκίνητο. Αν τον επιλέξουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας, και τον ρυθμίσουμε σωστά, θα απολαμβάνουμε καθημερινά τη χρήση του.

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι ατμοποιητές είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του ατμού, λαμβάνοντας ηλεκτρική ενέργεια από την μπαταρία. Το κρίσιμο τμήμα τους είναι η αντίσταση και η δύναμη της που μετριέται σε ohm. Οι ατμοποιητές από ατσάλι είναι σαφώς οι καλύτεροι, καθώς αναδεικνύουν τη γεύση του υγρού αναπλήρωσης, προσφέροντας ακόμη πιο απολαυστικό άτμισμα.

Πως να επιλέξετε ατμοποιητή για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας

Το Α και το Ω για να επιλέξετε έναν ατμοποιητή είναι να διαπιστώσετε τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε το καταστήματά μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας γνωρίσει καλύτερα προκειμένου να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και να σας κατευθύνει προς τη σωστή απόφαση. Επομένως, η απόφαση για την επιλογή του ιδανικού ατμοποιητή εξαρτάται καθαρά από εσάς, τις ανάγκες σας και φυσικά από την τεχνική ατμίσματος που χρησιμοποιείτε.

Η τεχνική ατμίσματος είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ενός ατμοποιητή κυρίως γιατί την επηρεάζει άμεσα.


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά: